Epoksi Zemin Kaplamada Tecrübe Önemli

24-02-2022 00:27    556

Yıltaş Boya Market Epoksi ve Endüstriyel Boya Sistemleri şirketi sahibi İsmail Taş, “Epoksi ile zemin kaplama uygulamaları her ne kadar son zamanlarda kullanımı oldukça fazla olan bir uygulama olsa da, işlemi yaparken oldukça dikkat edilmesi gereken bir nokta olup, bu da beraberinde oldukça fazla tecrübeyi gerektirmektedir” dedi.

Son zamanlarda epoksi zemin kaplama özellikle, Sanayii Tesisleri, AVM’ler, parklar, bahçeler, stadyumlar ve hatta evlerde oldukça tercih edilen bir sektör olan epoksi zemin kaplama Çerkezköy’de de oldukça rağbet görüyor. Sektörde öncü firmalardan olan Yıltaş Grup’un sahibi İsmail Taş, “Özellikle ev hanımlarının hobi amaçlı kullandıkları takı tasarımlarında veya dekoratif amaçlı 3D epoksi uygulamalarına da firmamızda yer veriyoruz. Her gün daha çok yenilikle müşterilerimizin karşısına çıkıyoruz” dedi.

“ÇERKEZKÖY’DE 13 YILDIR FAALİYET GÖSTERİYORUZ”

Epoksi zemin kaplamada tecrübenin önemli olduğunu söyleyen Yıltaş Grup Sahibi İsmail Taş, “Mağazamızda özellikle mobilya üreticilerinin masa, sehpa imalatları ile ev hanımlarının hobi amaçlı kullanılan ŞEFFAF Epoksi olarak bilinen 3 boyutlu epoksi ürünlerinin firmamızda satışı ve danışmanlığı yapılmaktadır. Profesyonel iş yaklaşımı, tecrübesi ve deneyimi ile Çerkezköy’de yaklaşık 13 yıldan beri faaliyet gösteriyoruz. Trakya Bölgesinde Solventsiz Epoksi Ürünleri ile GIDA TEMASI Uygunluk sertifikasına sahip özel ürünlerin bulunduğu tek satış noktasıyız.

“3D EPOKSİ SINIRSIZ ÜRÜN VE GÖRSELLER SUNAR”

Son dönemlerde oldukça rağbet gören 3 boyutlu epoksiye de ağırlık verdiklerini belirten Taş, “Üstün teknoloji ile geliştirilmiş olan 3 boyutlu zemin kaplama; AVM, iş yeri, otel, ev, hastane, okul gibi birçok alanda kullanılıyor. 3 boyutlu epoksi ile alışıla gelmişin dışında sıradışı tasarımlar yapmak mümkün hale geliyor. 3 boyutlu zemin kaplamada kullanmış olduğumuz ürünler insan sağlığına zarar vermediği gibi antibakteriyel olup, yıkanabilir, silinebilir, süpürülebilir. Aynı zamanda sağlamlık açısından, darbelere dayanıklı olup çizilme, kırılma ve çatlama olmadığı gibi uygulanan zemine de izolasyon olanağı sağlamaktadır” ifadelerine yer verdi.

EPOKSİ UYGULAMA ALANLARI

İşletme yol çizgileri, terrazo zemin kaplama gibi birçok alanda epoksinin uygulandığını ifade eden Taş, “Firmamız bünyesinde bulundurduğumuz epoksiler birçok farklı alanda kullanılmaktadır. Özellikle spor salonlarındaki yol çizgileri, terrazo zemin kaplama, antistatik zemin kaplama, linolyum zemin kaplama, poliüretan zemin kaplama, spor sahası zemin kaplama ve otopark zeminlerinde kullanılmaktadır” diye konuştu. 

“KENDİMİZİ SÜREKLİ GELİŞTİRİYORUZ”

Kurulduğu günden bu yana sektörün en iyi en başarılı ve en güvenilir şirketi olarak çalışmalarını sürdürmeyi amaç edindiklerini söyleyen Taş, “Firmamızda özellikle müşteri memnuniyetine çok önem veriyoruz. Şeffaflık, kaliteli hizmet, güvenirlik ve insana saygı felsefesiyle çıktığımız yolda, Çerkezköylüler başta olmak üzere Trakya Bölgesi’ne en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sürekli kendimizi geliştiriyor, teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

“KALİTEMİZ ALDIĞIMIZ BELGELERLE KANITLANMIŞTIR”

Epoksi zemin kaplamada kalitenin de oldukça önemli olduğunu vurgulayan Taş, “Alışveriş yapacağınız veya hizmet alacağınız sektör hangisi olursa olsun kalite çok önemlidir. Uygun fiyat ve tecrübeli ekip kadrosu ile verilen hizmette kaliteyi beraberinde getirir. Biz Yıltaş Grup olarak kalitemiz aldığımız belgelerle kanıtlanmıştır. Firmamız İSO 9001, İSO 140001, İSO 18001 belgelerine sahiptir.”diye konuştu.


Etiketler: